Lunchmeny vecka 13
Alt 1: Grönpepparbiff, dijonsås, stekt potatis (L- G – Ä)
Alt 2: Sprödbakad kummelfilé, kall dillsås, kokt potatis (L- G- Ä)
Vegetarisk: Majsbiffar, tomatsås, bulgur (L- G – Ä)
Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesan, krutonger, dressing (L-G-Ä)
Alt 1: Stekt fläsk, löksås, kokt potatis (L – G)
Alt 2: Tikka Masala (Kycklinggryta), ris (L – G)
Vegetarisk: Lasagne på sojafärs med linser (L- G)
Sallad: Ost & skinksallad med salladmix, Rhode Island (L – Ä)
Alt 1: Kalops med morötter, kokt potatis, rödbetor (G)
Alt 2: Stekt falukorv med stuvade makaroner (L- G)
Vegetarisk: Majsbiffar, tomatsås, bulgur (L- G- Ä)
Sallad: Tonfisksallad med salladmix, ägg,oliver, rödlök, Rhode Island (Ä)
Alt 1: Örtstekt fläskkarré, timjangräddsås, stekt potatis. (L – G)
Alt 2: Fisk & skaldjursoppa, aioli (L – Ä)
Vegetarisk: Lasagne på sojafärs och linser (L- G)
Sallad: Grekisk sallad med fetaost, oliver, soltorkade tomater, vinägrett (L)
Alt 1: Wallenbergare , ärtor, skirat smör, potatismos, lingonsylt (L -G-Ä)
Alt 2: Chili con carne, ris
Vegetarisk: Majsbiffar, tomatsås, bulgur (L-G-Ä)
Sallad: Kebabsallad med salladsmix, jalapeño,rödlök, vitlökssås (L-G-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Kyckling i currysås (L- G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG