Lunchmeny vecka 26
Alternativ 1:
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt (-)
Alternativ 2:
Sprödbakad Alaska Pollock med kokt potatis, tartarsås & gröna ärtor (G-Ä)
Vegetarisk:
Vegetarisk schnitzel med stekt potatis & choronsås. (G-Ä)
Sallad:
Ost och skinksallad med dressing (L- Ä)
Alternativ 1:
Thai kyckling curry med ris (-)
Alternativ 2:
Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor (-)
Vegetarisk:
Vegetarisk köttbullar med kokt potatis & gräddsås (G)
Sallad:
Grekisk sallad med dressing (L-Ä)
Alternativ 1:
Dansk fläskkotlett med rödkål, gräddsås & kokt potatis (-)
Alternativ 2:
Havets wallenbergare med potatismos, skirat smör & gröna ärtor (G-Ä)
Vegetarisk:
Vegetarisk schnitzel med stekt potatis & choronsås (G-Ä)
Sallad:
Köttbullssallad med dressing (Ä)
Alternativ 1:
Skinstek med senapssås & kokt potatis (-)
Alternativ 2:
Fisksoppa med aioli (Ä)
Vegetarisk:
Vegetarisk köttbullar med kokt potatis & gräddsås (G)
Sallad:
Tacosallad med dressing (Ä)
Alternativ 1:
Fläskfilé med purjopotatis, cognacsås & haricotsverts (-)
Alternativ 2:
Sejfilé med ägg & persiljesås. Serveras med kokt potatis (-)
Vegetarisk:
Rödbetsbiff med kall pepparrotssås & kokt potatis (Ä)
Sallad:
Ost och baconsallad med dressing (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Ost och skinka (G- L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-) =Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri
![Karl Restaurang](https://ny23.restaurangkarl.se/wp-content/uploads/2023/03/logo-blk.png)