Lunchmeny vecka 36
Alternativ 1:
Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt (-)
Alternativ 2:
Falukorvsgratäng med mos & senap (-)
Vegetarisk:
Vego schnitzel med potatismos & mangorajasås (Ä)
Sallad:
Ost och baconsallad med dressing (L-Ä)
Alternativ 1:
Kassler med röd paprika, senap och honung. Serveras med ris (L)
Alternativ 2:
Kyckling och chorizogryta med kokt potatis (-)
Vegetarisk:
Grönsaksbullar med stekt ris & sweet chili yoghurt (Ä)
Sallad:
Kycklingsallad med dressing (Ä)
Alternativ 1:
Skinkstek med kokt potatis, gräddsås & gelé (-)
Alternativ 2:
Citronbakad fisk med kokt potatis & dansk remouladsås. (Ä)
Vegetarisk:
Vego schnitzel med kokt potatis & mangorajsås (Ä)
Sallad:
Pastasallad med salami (G)
Alternativ 1:
Kalvfärsbiff med kokt potatis & grönpepparsås (Ä)
Alternativ 2:
Krämig kycklingsoppa med grönsaker & pasta (G)
Vegetarisk:
Grönsakabullar med stekt ris & sweet chiliyoghurt (Ä)
Sallad:
Tonfisksallad med dressing (Ä)
Alternativ 1:
Ost & skinkfylld schnitzel med choronsås & stekt potatis (G-L-Ä)
Alternativ 2:
Ugnsbakad sejfilé med räkor, fänkål, vitvin, dillsås. Serveras med potatis (-)
Vegetarisk:
Spenatsoppa med ägg (Ä)
Sallad:
Grekisk sallad med dressing (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Carbonara (G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-) =Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri