Lunchmeny vecka 37
Alternativ 1:
Kålpudding med kokt potatis, gräddsås & lingonsylt (Ä)
Alternativ 2:
Pocherad sejfilé med kokt potatis, vitvin & dillsås (-)
Vegetarisk:
Pasta med sojafärs (G)
Sallad:
Grekisk sallad med dressing (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor. Serveras med potatis (-)
Alternativ 2:
Kycklingbröst med ratatouille, stekt potatis & aioli (Ä)
Vegetarisk:
Quorngryta med chili & vitlök. Serveras med ris (Ä)
Sallad:
Ost och skinksallad med dressing ( L-Ä)
Alternativ 1:
Bbq revben med kokt potatis, rödkål & gräddsås (-)
Alternativ 2:
Ugnsbakad fisk med purjolök, citron & dillsås (-)
Vegetarisk:
Pasta med sojafärs (G)
Sallad:
Kebabsallad med vitlöksdressing (Ä)
Alternativ 1:
Pannbiff med kokt potatis, stekt lök, skysås & lingonsylt (Ä)
Alternativ 2:
Gulaschsoppa med crème fraiche (L)
Vegetarisk:
Quorngryta med chili & vitlök. Serveras med ris (Ä)
Sallad:
Tonfisksallad med dressing (Ä)
Alternativ 1:
Fläskschnitzel med stekt potatis & bearnaisesås (G-L-Ä)
Alternativ 2:
Panerad fisk med kokt potatis ärtor & tartarsås (G-Ä)
Vegetarisk:
Schnitzel med stekt potatis & bearnaisesås (Ä)
Sallad:
Kycklingsallad med mangoraja (Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Köttfärssås (G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-) =Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri