Lunchmeny vecka 39
Alternativ 1:
Köttbullar med mos och gräddsås. (G-Ä)
Alternativ 2:
Ångad kolja, stuvad spenat och kokt potatis. (-)
Vegetarisk:
Rödbetsbiff med kokt potatis och gurkmajo. (G-Ä)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, bruna bönor och lingonsylt. (G-Ä)
Alternativ 2:
Frukostkorv med mos och gurkmajo. (-)
Vegetarisk:
Grönsaksbullar, stekt potatis och yoghurtsås. (L-G-Ä)
Sallad :
Räksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Limebrässerad kycklingfilé, ris och kall BBQ-sås. (-)
Alternativ 2:
Alaska Pollock med kokt potatis och krämig tomatsås. (-)
Vegetarisk:
Grönkålssoppa med kokt ägg. (Ä
Sallad :
Kycklingsallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Kalops serveras med kokt potatis och rödbetor . (-)
Alternativ 2:
Revben med honung och chili, rödkål och kokt potatis. (-)
Vegetarisk:
Rödbetsbiff med kokt potatis och gurkmajo. (Ä-G)
Sallad :
Alternativ 1:
Baconlindad köttfärslimpa, potatismos, lingon och gräddsås. (-)
Alternativ 2:
Spätta med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä-L)
Vegetarisk:
Spätta med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä-L)
Sallad :
Rostbiff med potatissallad. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Kyckling med currysås (G-L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
