Lunchmeny vecka 40
Alternativ 1:
Pannbiff serveras med kokt potatis, champinjonsås och lingonsylt. (Ä)
Alternativ 2:
Alaska Pollock med mandeltäcke, kokt potatis och dillmajo. (Ä-Nöt)
Vegetarisk:
Pasta med vegofärs. (G)
Sallad :
Ost och skinksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläsk med svål, kokt potatis, rödkål och gräddsås. (-)
Alternativ 2:
Isterband med stuvad potatis och rödbetor. (-)
Vegetarisk:
Kikärtsbiffar med currymajö och ris. (G-Ä)
Sallad :
Tonfisksallad, dressing. (Ä)
Alternativ 1:
Gulaschgryta med potatis och crème fraiche. (-)
Alternativ 2:
Panerad sej med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Spenatsoppa med ägg. (L-Ä)
Sallad :
Ost och baconsallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Kycklingklubba, stekt potatis och bearnaisesås. (Ä)
Alternativ 2:
Ärtsoppa med fläsk, köttkorv, pannkaka, sylt och grädde. (L)
Vegetarisk:
Pasta med vegofärs. (Ä-G)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläskfilé med stekt potatis och kantarellssås. (-)
Alternativ 2:
Ångad kolja med ajvar, fetaost, räkor och kokt potatis. (L)
Vegetarisk:
Kikärtsbiffar med currymajo och ris. (G-Ä)
Sallad :
Kyckling med pastasallad, mangoraja dressing. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Köttfärssås (G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
