Lunchmeny vecka 40
Alternativ 1:
Kalops med kokt potatis & rödbetor (-)
Alternativ 2:
Bakad kapkummel med soltorkade tomater, kapris, kokt potatis & sweet chilimajo (Ä)
Vegetarisk:
Quorngryta med chili och vitlök. Serveras med ris (Ä)
Sallad:
Ost och skinksallad med dressing (F-L-Ä)
Alternativ 1:
Plommonspäckad karré med gräddsås & kokt potatis (F)
Alternativ 2:
Thai kycklinggryta med kokosmjölk & ris (-)
Vegetarisk:
Spenatsoppa med ägg (Ä)
Sallad:
Tonfisksallad med dressing ( Ä)
Alternativ 1:
Bbq kyckling klubbfilé med stekt ris & örtaioli (Ä)
Alternativ 2:
Strömming med potatismos, skirat smör & gröna ärtor (G-Ä)
Vegetarisk:
Quorngryta med chili och vitlök. Serveras med ris (Ä)
Sallad:
Salamisallad med oliver, soltorkad tomater & dressing (F-Ä)
Alternativ 1:
Pannbiff med stekt lök, potatismos, whiskeysås & haricotsverts (F)
Alternativ 2:
Kycklingsoppa med pasta (G)
Vegetarisk:
Spenatsoppa med ägg (Ä)
Sallad:
Kyckling pastasallad med mangorajadressing (F-G-Ä)
Alternativ 1:
Pankopanerad kyckling med grönsakssalsa, stekt potatis & aioli (G-Ä)
Alternativ 2:
Ugnsbakad torsk med ägg & persiljesås & kokt potatis (Ä)
Vegetarisk:
Schnitzel med stekt potatis, grönsakssalsa & aioli (Ä)
Sallad:
Grekisk sallad med dressing (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Bacon Carbonara (F-G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
F= Innehåller FLÄSK
(-) =Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri