Lunchmeny vecka 41
Alternativ 1:
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt. (-)
Alternativ 2:
Stekt flundra med kokt potatis dillmajo. (Ä-G)
Vegetarisk:
Chili sin carne med ris. (-)
Sallad :
Räksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt fläsk serveras med raggmunk och lingonsylt. (G-L-Ä)
Alternativ 2:
Kycklinggryta med chorizo serveras med kokt potatis. (-)
Vegetarisk:
Grönsaksgryta med röd curry och ris. (-)
Sallad :
Caesarsallad, dressing (L-Ä)
Alternativ 1:
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor. (G-Ä)
Alternativ 2:
Panerad stekt spätta med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Grönsakspytt med kikärtor och ägg. (Ä)
Sallad :
Laxsallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Gulaschsoppa serveras med äppelpaj och vaniljsås. (L-G)
Alternativ 2:
Kyckling med stekt potatis och dragonsås. (L)
Vegetarisk:
Chili sin carne med ris. (-)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläskschnitzel med stekt potatis och rödvinssås. (G-Ä)
Alternativ 2:
Fiskgratäng med kokt potatis. (-)
Vegetarisk:
Grönsaksgryta med röd curry och ris. (-)
Sallad :
Kycklingsallad, dressing. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Ost och skinka (G-L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
