Lunchmeny vecka 42
Alternativ 1:
Kålpudding serveras med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt. (-)
Alternativ 2:
Pestobakad kolja med kokt potatis och örtsås. (Ä-G)
Vegetarisk:
Vegetariska vårrullar med stekt ris och mangorajasås. (Ä-G)
Sallad :
Ost och skinksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Flygande Jacob med ris, banan, jordnötter och bacon. (-)
Alternativ 2:
Falukorvsgratäng med mos, béchamelsås och ost. (L)
Vegetarisk:
Vegetarisk schnitzel, stekt potatis och bearnaisesås. (G-Ä)
Sallad :
Köttbullsallad med rödbetor, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Långbakad fläskkarré med stekt potatis och mild grönpepparsås. (-)
Alternativ 2:
Panerad kummel med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Broccolipaj med kokt potatis och crème fraiche. (G-Ä)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Biff a la Lindström, inlagd gurka, skysås, stekt potatis . (-)
Alternativ 2:
Fisk- & skaldjurssoppa, aioli, pannacota. (-)
Vegetarisk:
Vegetariska vårrullar med stekt ris och mangorajasås. (G-Ä)
Sallad :
Räksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläsknoisette med klyftpotatis och krämig portersås. (G)
Alternativ 2:
Pankopanerad sejfilé, kokt potatis och citronsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Vegetarisk schnitzel, stekt potatis och bearnaisesås. (G-Ä)
Sallad :
Kebabsallad, dressing. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Kyckling carbonara. (G-L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
