Lunchmeny vecka 43
Alternativ 1:
Örtfärsbiff serveras med stekt potatis och dijonsås. (-)
Alternativ 2:
Ångad torskfilé med mos, skirat smör och ärtor. (L)
Vegetarisk:
Sojafärsbiff med stekt potatis och jalapenosås. (-)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläskpannkaka, lingonsylt. (G-L-Ä)
Alternativ 2:
Chili con carne med ris. (-)
Vegetarisk:
Falafel med couscouspytt och vitlökssås. (G-Ä-L)
Sallad :
Ost och skinksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Långbakad fläskkotlett med stekt potatis och gräddsås. (-)
Alternativ 2:
Stekt strömming med mos, skirat smör och ärtor. (G-Ä)
Vegetarisk:
Krämig majssoppa och vitlöksbröd. (G-Ä)
Sallad :
Cesarsallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Grillad kycklingfilé med stekt potatis och bearnaisesås. (-)
Alternativ 2:
Oktobersoppa (Nöt och grönsakssoppa med bröd och ost). (-)
Vegetarisk:
Sojafärsbiff med stekt potatis och jalapenosås. (G-Ä)
Sallad :
Räksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Ost och skinkfylld schnitzel, stekt potatis och choronsås. (G)
Alternativ 2:
Ångad flundrafilé med kokt potatis och purjolökssås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Falafel med couscouspytt vitlöksbröd. (G-Ä-L)
Sallad :
Rostbiffsallad, dressing. (Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Köttfärssås. (G-L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
