Lunchmeny vecka 44
Alternativ 1:
Baconlindad köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt. (-)
Alternativ 2:
Mandeltorsk med kokt potatis och dillmajo. (G-Ä)
Vegetarisk:
Chorizo(soja) med dillstuvad potatis. (G)
Sallad :
Tonfisksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt fläsk serveras med kokt potatis, löksås och lingon el. bruna bönor. (-)
Alternativ 2:
Grillad kycklingklubba, stekt potatis och mangorajasås. (-)
Vegetarisk:
Cannelloni med béchamel och tomatsås. (G-Ä)
Sallad :
Tacofärssallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Jägarbiff med kokt potatis och champinjonsås. (-)
Alternativ 2:
Dubbelpanerad sej med kokt potatis och remouladsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Krämig spenatsoppa med ägg. (Ä)
Sallad :
Pastasallad med kyckling, dressing. (L-Ä
Alternativ 1:
Kalops, kokt potatis och rödbetor. (-)
Alternativ 2:
Skinkstek, kokt potatis och gräddsky. (-)
Vegetarisk:
Chorizo(soja) med dillstuvad potatis. (G)
Sallad :
Ost och baconsallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Pepparstekt kotlettrad, råstekt potatis och mild pepparsås. (-)
Alternativ 2:
Dubbelpanerad spätta med kokt potatis och dansk remouladsås. (G-Ä)
Vegetarisk:
Cannelloni med bechamel och tomatsås. (G-Ä-L)
Sallad :
Köttbullessallad, dressing. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Carbonara med bacon. (G-L)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-) = Laktosfri / Glutenfri / Äggfri
