Lunchmeny vecka 47
Alternativ 1:
Färsbiff i krämig tomatsås, kokt potatis, lingonsylt. (Ä)
Alternativ 2:
Ugnsbakad koljafisk med kokt potatis, skirat smör och ärtor. (L)
Vegetarisk:
Grönsakspytt, vegoskinka och ägg. (G-Ä)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt fläsk, Raggmunkar, lingonsylt. (G-Ä)
Alternativ 2:
Krämig kycklingcurry med ris. (-)
Vegetarisk:
Kikärtgryta med rödcurrysås och ris (-)
Sallad :
Ost och baconsallad. dressing (L-Ä)
Alternativ 1:
Revben med ingefära och honung, gräddsås, rödkål, kokt potatis (-)
Alternativ 2:
Stekt spätta, remouladsås, kokt potatis. (G-Ä)
Vegetarisk:
Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås. (L)
Sallad :
Kyckling, pastasallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Pytt i panna, stekt ägg, rödbetor. (G-Ä)
Alternativ 2:
Gulaschsoppa med äpplepaj och vaniljsås. (L-G-Ä)
Vegetarisk:
Grönsakspytt. vegoskinka, ägg. (L-G-Ä)
Sallad :
Räksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Fläskfilé serveras med grönpepparsås, grönsaker och stekt potatis. (-)
Alternativ 2:
Fisk piccata med tomatsås och kokta potatis. (L)
Vegetarisk:
Kikärtgryta med rödcurrysås och ris (-)
Sallad :
Köttbullessallad, dressing. (L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Köttfärssås (G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-)=Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri
