Lunchmeny vecka 48
Alternativ 1:
Köttfärslimpa med ost och bacon, gräddsås, kokt potatis. (Ä)
Alternativ 2:
Dubbelpanerad flundra, tartarsås, kokt potatis. (G-Ä)
Vegetarisk:
Falafel, stek ris och chiliyoghurt. (L-G)
Sallad :
Kycklingsallad, mangorajadressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Stekt falukorv med stuvade makaroner. (G)
Alternativ 2:
Pepparstekt kycklingklubba, paprikasås, ris. (G-Ä)
Vegetarisk:
Pastagratäng med broccoli, champinjoner, sojakorv. (L-G)
Sallad :
Tacosallad, nötfärs, vitlöksdressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Örtmarinerad kotlettrad, chilibearnaisesås, stekt potatis.( L-G)
Alternativ 2:
Fiskgratäng med skaldjurssås, kokt potatis. (L-G)
Vegetarisk:
Krämig tomatsoppa med pizzabaugette. (L-G)
Sallad :
Grekisk sallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Nötköttsgryta med soltorkade tomater, champinjoner, kokt potatis. (-)
Alternativ 2:
Fisksoppa (serveras med vitlöksbröd och aioli). ( L-G)
Vegetarisk:
Falafel, stek ris och chiliyoghurt. (L-G)
Sallad :
Tonfisksallad, dressing. (L-Ä)
Alternativ 1:
Hjortfärsbiff, gräddsås, kokt potatis, lingon. (Ä)
Alternativ 2:
Ångad kolja serveras med äggsås och kokt potatis. (L)
Vegetarisk:
Pastagratäng med broccoli, champinjoner, sojakorv. (L-G)
Sallad :
Krämig pastasallad med kyckling.( L-Ä)
Sallad: Vi har en dagens sallad varje dag.
Veckans pasta: Kycklingpasta med ädelostsås. (G)
L=Innehåller LAKTOS
G=Innehåller GLUTEN
Ä=Innehåller ÄGG
(-)=Laktosfri/Glutenfri/ Äggfri
